Fisher Metal Detectors MetalDetectorKids.com
Brands
Fisher Metal Detectors
Fisher logo
Fisher

Fisher is the worlds oldest and first manufacturer of metal detectors as we know them today, and there is a lot of know-how behind their products..
The company was established back in the early 1930´s by Dr. Gerhard Fisher, who invented the worlds first metal detector which he gave the name, M-Scope go Metallascope.
Fisher is world famous for making very user friendly and reliable products, and maybe that is why the company is providing lifetime warranty on their products..

> Read more about Fisher metal detectors
here
Fisher F2 metal detector
Stacks Image 222
Ca. kr. 1.999,-
Fisher F2
Fisher F2 er udstyret med et 8-tommer søgehoved, og dermed er detektoren i stand til at detektere genstande på op til 25 cm dybde. Med denne dybdedetektion rangerer F2 blandt de bedste i sin klasse inden for kategorien af billigere kvalitetsdetektorer.

Detektoren har bla. pin-point funktion og nr.id for metaltype detektering.

Bruger 4 stk. AA-batterier og vejer kun 1,4 kg

Stacks Image 334
F2 besidder noget af det hurtigste inden for "recoverytid" blandt entry-level metaldetektorer - dvs. F2 bruger meget lidt tid til at reagere på det næste objekt i jorden, efter at have reageret på det forrige. Denne meget hurtige genopretningstid giver dig mulighed for at opdage to objekter i umiddelbar nærhed af hinanden. Andre detektorer der har en langsommere reaktionstid tid er ofte ude af stand til at påvise tilstedeværelsen af to objekter der ligger lige op af hinanden.

Hjørnestenen i Fisher F2 er den kontrolboksen/betjeningspanelet i, guld, rød og sorte farver. Huset er monteret på et S-formet skaft. Dermed er detektorskaftet og kontrolpanelet velafbalanceret som er med til at mindske den træthed i armen, der følger med enhver langvarig skattejagtekspedition.

F2´s mange funktioner vises på enhedens kontrolpanel, som hjælper dig med at gøre din skatte-jagt mere enkel. Af særlig betydning er følgende funktioner:

Dybde og Target Display - LCD-skærmen identificerer den mest sandsynlige metaltype samt i hvilken dybde objektet ligger.

Følsomhed - på venstre side af panelet, er der to knapper som giver dig mulighed for enten at øge eller mindske detektorens følsomhed. Med hvert tryk på plus-knappen, bliver følsomheden øget, og giver dermed mulighed for detektering af dybereliggende mål. Følsomhedsniveauet vises på søjlegrafen i venstre side af skærmen. Modstå dog fristelsen til max-indstilling af enhedens følsomhed indstilling da det som på andre detektorer kan være med til at øge sandsynligheden for elektromagnetisk interferens, hvilket kan føre til falske signaler i mindre - end - perfekte jordbundsforhold.

Disikrimination - Denne indstillingsmulighed hjælper dig til at grave mindre affald op og finde flere kvalitetsobjekter. Hvert tryk på plus eller minus knapperne får et mål-ikon til at vises eller forsvinde fra skærmen. Når et ikon lyser, vil enheden ikke registrere denne kategori af metal og vil dermed blive fjernet fra afsløring. Denne funktion giver dig mulighed for at undgå at afsløre kedelige ting som pulltabs fra dåseøl, ølkapsler, søm og andre genstande af ringe værdi.

PinPoint - Aktivering af denne funktion kræver, at du holde PinPoint knappen inde. Hvor normal søge tilstand kræver, at du fejer detektorens søgehoved over jorden er pinpoint indstillingen mere statisk. Dvs. detektoren skal holdes mere roligt over et bestemt mål. Pinpoint funktionen er en af de mest værdsatte funktioner blandt erfarne detektorister da man derved har lettere ved præcist at lokalisere små genstande eller grave alt for store huller i jorden.